Vacatures

VACATURES
PROJECTLEIDER / WERFCOÖRDINATOR
De Projectleider/Werf-coördinator is na een korte inloopperiode de belangrijkste contactpersoon voor de klanten. Als Projectleider/Werf-Coördinator zorg je ervoor dat de werken voor wat betreft plaatsing van het schrijnwerk vakkundig worden uitgevoerd en de klanten steeds tevreden zijn. Hij/zij wordt aangestuurd en rapporteert aan de bedrijfsleider.

Bekijk de volledige functieomschrijving door hier te klikken.
ATELIERMEDEWERKER / MONTEERDER
De Ateliermedewerker-Monteerder is na een korte inloopperiode, in team, mede-verantwoordelijk voor de goede werking van het atelier.
Als productiemedewerker kan je op verschillende posten ingeschakeld worden bij de productie van unieke aluminium ramen en deuren. Je staat in voor de voorbereiding, montage en oplevering; je assembleert de op maat gezaagde raam- en deurprofielen. Samen met de collega’s heb je respect voor de productie- en kwaliteitsnormen en voer je steeds controle uit op de gemaakte stukken. Je ziet werk en werkt kwalitatief en minitieus bij de montage van ramen en deuren, en je houdt je werkpost op orde. Je bent sociaal, communicatief en kan vlot samenwerken met je collega’s in het productieatelier.

Bekijk de volledige functieomschrijving door hier te klikken.