Vacatures

VACATURES
ALL-ROUND MANAGEMENT ASSISTANT
De management assistent(e) is na een korte inloopperiode de eerste contactpersoon voor de klanten, de bezoekers en leveranciers van het bedrijf. Deze administratieve kracht beheert zelfstandig zijn/haar werk en zorgt voor een vlotte communicatie met het management en collega’s uit de andere afdelingen. Hij/zij wordt aangestuurd en rapporteert aan de bedrijfsleider.

Bekijk de volledige functieomschrijving door hier te klikken.

PROJECTLEIDER / WERFCOÖRDINATOR
De Projectleider/Werf-coördinator is na een korte inloopperiode de belangrijkste contactpersoon voor de klanten. Als Projectleider/Werf-Coördinator zorg je ervoor dat de werken voor wat betreft plaatsing van het schrijnwerk vakkundig worden uitgevoerd en de klanten steeds tevreden zijn. Hij/zij wordt aangestuurd en rapporteert aan de bedrijfsleider.

Bekijk de volledige functieomschrijving door hier te klikken.

ERVAREN CNC OPERATOR
De CNC Operator is na een korte inloopperiode, in team, verantwoordelijk voor de goede werking van het CNC centrum.
Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een CNC-freesmachine voor het maken van unieke stukken in aluminium. Je bent bereid om ook een conventionele freesmachine te bedienen. Je hebt respect voor de productie- en kwaliteitsnormen en voert zelf controle uit op de gemaakte stukken. Je kan zelf eenvoudige freesprogramma's schrijven. Je doet het primair onderhoud van de machine en houdt de werkpost op orde. Montage kan ook tot je takenpakket behoren. Je kan vlot samenwerken met je collega’s aan het CNC centrum en in het montage atelier.

Bekijk de volledige functieomschrijving door hier te klikken.


ERVAREN PLAATSER ALUMINIUM SCHRIJNWERK
De plaatser is na een korte inloopperiode zelfstandig verantwoordelijk voor de professionele en verzorgde montage van ALU schrijnwerk en/of veranda’s.
Hij/zij voert voornamelijk de volgende opdrachten uit:
  • Plaatsing van Aluminium schrijnwerk (ramen en deuren), alsook veranda’s.
  • Vertegenwoordiging van de firma Willy Samyn met trots op de verschillende werven bij klanten.
Bekijk de volledige functieomschrijving door hier te klikken.